ШКОЛА МАТЕМАТИКЕ ПИТАГОРА

  У саставу Образовног центра ПИТАГОРА ради ШКОЛА МАТЕМАТИКЕ ПИТАГОРА. Упркос изузетно тешким условима пословања у нашој земљи, опстајемо већ пуних шеснаест година, уз изузетну чврстину и непоколебљивост у придржавању принципа на којима је основана школа математике 2006. године. Изузетно чврста и јасна пословна политика, бескомпромисност и истрајност поставили су нас у сам врх образовних институција које се баве математиком и сродним дисциплинама. Уживамо огромно поверење наших студената и ученика, као и њихових родитеља, који већ годинама преносе добре вести о нама.

НАСТАВА

На основу вишегодишњег искуства, развили смо посебне методе и технике предавања, којима полазницима олакшавамо стицање нових знања. Радимо са полазницима свих узраста. Ученицима свих образовних профила основних и средњих школа помажемо у савладавању редовног школског градива, пратећи школски план и програм. Поред тога, организујемо припреме ученика за полагање пријемних испита за све факултете и средње школе, по посебно направљеном плану и програму, који смо развили током година рада и који даје изузетно добре резултате, на које смо посебно поносни. Такође, припремамо ученике за такмичења на свим нивоима, као и за полагање ванредних и поправних испита.

Студенти свих факултета уз нашу помоћ веома лако и брзо полажу колоквијуме и испите из математике.

Настава се одвија у малим групама (од 1 до 7 ученика). Такође нудимо могућност и појединачне (индивидуалне) наставе. По потреби, наставу држимо и на другој локацији, у зависности од жеље полазника.

У циљу олакшавања рада и смањења трошкова, свим полазницима обезбеђујемо прибор за рад, потпуно БЕСПЛАТНО.

 

СМЕШНЕ ЦЕНЕ

У жељи да свима омогућимо доступност, и створимо радне навике код ученика,направили смо програм под називом СМЕШНЕ ЦЕНЕ, којим смо омогућили максималан број часова, уз минималне цене. На основу овог програма, уз изузетно залагање и бескомпромисну упорност, постали смо препознатљиви на територији Новог Сада и целе Србије. Са поносом истичемо да смо једини који Вам омогућују да похађате наставу СВАКОГ ДАНА, без временских ограничења, по НЕВЕРОВАТНО НИСКИМ ЦЕНАМА!

Наш програм СМЕШНЕ ЦЕНЕ настављамо већ шеснаесту годину за редом!

Овај програм нуди могућност свима да похађају наставу у школи математике ПИТАГОРА, по веома повољним ценама.

 

Не пропустите прилику да од најбољих научите математику са лакоћом и откријете могућности које вам се са разумевањем математике отварају!