Додатне припреме за малу матуру

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ДОДАТНИ МЕСЕЦ!

БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН. РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ ДО 23.5.2024.

ПОСЛЕ ТОГА НЕЋЕТЕ БИТИ У МОГУЋНОСТИ ДА СЕ УПИШЕТЕ!

 

Поштовани ђаци и родитељи!

Као што већ знате, 25.5. се завршава период тромесечних припрема за малу матуру у Образовном центру Питагора. Као и сваке године, хвала Богу, припреме су се одвијале по плану, већ осамнаесту годину за редом. Овом приликом желимо да Вам захвалимо на поверењу које сте нам указали да поновимо градиво које се ради у основној школи и припремимо наше ђаке на најбољи начин за полагање мале матуре.

Међутим, не сме да се стане! Циљ је на видику, али није достигнут.

Сад не сме да се каже: ,,Припреме су готове, коначно може да се одмара!“, јер је остало још  скоро месец  дана до полагања мале матуре. То је много времена и треба га искористити на прави начин. Ђаци треба да наставе да вежбају и понављају све што су радили током тромесечних припрема. Молимо Вас да на прави начин схватите ово упозорење и да не дозволите да труд који је уложен у протекла три месеца падне у воду! Потребно је да се вежба сваког дана, све до дана полагања.

У циљу подршке заједничким напорима да ђаци ураде матурске испите на најбољи начин, у Образовном центру Питагора и ове године имамо додатне, завршне активности, које имају следећи садржај:

  • два пробна теста из математике (које ће ђаци радити уз подршку професора);
  • два пробна теста из српског језика (које ће ђаци радити уз подршку професора);
  • два пробна теста из трећег предмета (које ће ђаци радити самостално).

Сви пробни тестови се раде у Образовном центру Питагора (УЧЕНИЦИ ИХ НЕЋЕ НОСИТИ КУЋИ), а после сваког теста ђаци ће добијати списак задатака за домаћи, како би вежбом грешке свели на минимум. Тестови се раде најдуже 90 минута и раде се два теста недељно, у терминима које изаберете у формулару на овој страни.

 Додатне припреме почињу 27.5. и трају  три  недеље, до 16.6.2024.

Укупна цена завршних припрема износи 5.000 динара, и потребно је да се уплати цео износ најкасније до 23.5.2024. У супротном, сматраће се да нисте заинтересовани за припреме. Уплату можете извршити радним данима од 8:00 до 11:00 или од 14.00 до 17:00 часова у просторијама Образовног центра Питагора или путем жиро-рачуна, са следећим подацима:

 

Прималац: Образовни центар Питагора

Сврха: Припреме за додатни месец за (име и презиме ђака)

Износ:   5.000 динара

Рачун: 200-2678220101038-57

 

Припреме ће се одржавати у Образовном центру Питагора.

Уколико желите да се пријавите за завршне припреме (додатни месец) у О.Ц. Питагора, молимо Вас да ПОПУНИТЕ ФОРМУЛАР НА ОВОЈ СТРАНИ, јер се формирају нове групе, независно од група које су биле формиране током редовних припрема.

Пуно Вас поздрављамо и желимо Вам свако добро!

Ученици који желе да се пријаве за завршне припреме треба што пре да изаберу термине на овом линку: