ПРИПРЕМЕ ЗА ПРИЈЕМНИ ЗА ФАКУЛТЕТ

Prijemni za fakultet ftn Novi Sad
Припреме за упис на факултет Нови Сад

Припреме за упис на факултет

 У Образовном центру Питагора организујемо припреме за полагање пријемних испита за упис на све факултете. Припреме за упис на факултет организујемо у унапред договореним терминима. У претходних шеснаест година смо постигли изузетне резултате са нашим полазницима. Припреме се одвијају по принципу индивидуалног приступа настави или у малим групама. За сваког полазника организујемо њему прилагођен програм припрема за факултет, у зависности од тога какво је његово предзнање и који факултет жели да упише.

       Број места је ограничен!

   Стога је важно да се јавите НА ВРЕМЕ, уколико желите да се код нас спремите за пријемни.

 Уколико желите да учествујете у нашем програму припрема за полагање пријемних испита за упис на факултет, потребно је да нам се јавите на неки од наших телефона, или да попуните формулар на овој страни, како бисте могли на време да резервишете термине који Вама највише одговарају.

Након пуних шеснаест година рада, са поносом истичемо да је успех сваког нашег ђака и наш велики успех.

Сведочанства наших полазника из претходних година говоре највише о нама:

У Питагори сам осим знања стекла и велико самопоуздање, тако да сам са огромном самоувереношћу отишла на пријемни и савршено урадила! Без вас никада не бих успела! Хвала до неба!

Маја
Нови Сад

Нисам била свесна колико лако може да се научи све за пријемни. У Питагори са толико једноставности и сигурности објашњавају, да свако може да се упише на факултет који жели. Све препоруке од срца! Најбољи сте!

Љубица
Требиње

Иако сам имао јако лоше предзнање, успео сам да надокнадим и научим све за пријемни. Стварно сам био изненађен колико сам брзо напредовао и на крају успешно урадио пријемни. Никада не бих уписао факултет да нисам дошао у Питагору. Невероватни сте!

Душан
Инђија

Нисам имао ни најмању дилему да ли ћу успети да упишем ФТН у Новом Саду. У Питагори тачно знају шта треба да раде и непогрешиви су! Невероватна, најбоља школа!

Марко
Нови Сад