ПРИПРЕМЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ ЗАВРШНИ ИСПИТ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због полагања пробне мале матуре неке групе неће имати наставу у суботу (25.3.), него ће се часови од суботе пребацити за наредни дан (недељу, 26.3.).
Ученици који имају наставу суботом од 10:30 имаће у недељу од 11:30, а групе које имају суботом од 12:15 имаће у недељу од 13:15.
Групе које долазе суботом од 14:00 ће имати час у суботу у свом термину.
Ово важи само за наредни викенд, а после тога се враћамо редовним терминима.

Термин полагања пробне матуре у петак (24.3.) се не поклапа са терминима наставе у Образовном центру Питагора, тако да распоред за петак остаје без промена.

Пуно Вас поздрављамо и желимо свако добро!

Урађене домаће задатке можете видети на овом линку:

Иницијалне тестове можете да урадите на овом линку:

ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ

Pripreme za malu maturu Novi Sad
Припреме за матуру Нови Сад

   Сваке године организујемо припремну наставу за полагање завршних испита – мале матуре за упис у средње школе, по посебно направљеном плану и програму, који смо развили током година рада и који даје изузетно добре резултате, на које смо посебно поносни. Специјално направљен план и програм омогућава свим полазницима брзо и лако разумевање градива.

    На основу искуства од претходних 16 година, можемо да се похвалимо изузетним резултатима које су остварили наши ђаци на полагању пријемних испита за средњу школу, односно, на завршним испитима.
У циљу што боље психолошке припреме наших ученика за полагање мале матуре, организујемо психолошке радионице и предавања, на којима они уче како да савладају трему и постигну најбоље резултате на испиту.

   Припремна настава за полагање ЗАВРШНИХ ИСПИТА – МАЛЕ МАТУРЕ обухвата предмете:

• МАТЕМАТИКА

• СРПСКИ ЈЕЗИК

• ТРЕЋИ ТЕСТ (БИРА СЕ ЈЕДАН ПРЕДМЕТ):

– ФИЗИКА

– ХЕМИЈА

– ИСТОРИЈА

– ГЕОГРАФИЈА

– БИОЛОГИЈА

    Припреме за полагање мале матуре организујемо у унапред договореним терминима. Сваки ученик бира термине који њему одговарају у складу са осталим обавезама. Припремна настава се одвија у малим групама. Групе се формирају пре почетка рада. Такође нудимо могућност појединачне (индивидуалне) припремне наставе.

    По завршетку припрема за полагање мале матуре, сваке године организујемо више пробних тестирања из свих области – математике, српског језика и комбинованих предмета. Такође, пред само полагање организујемо додатне консултације за све ђаке који су прошли наш програм припрема за матурски испит, како бисмо отклонили све недоумице и утврдили научено градиво.

Припреме трају од 3 до 4 месецa!
Број места је ограничен!
Стога је важно да се јавите НА ВРЕМЕ, уколико желите да се код нас спремите за малу матуру.