ПРИПРЕМЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ – ЗАВРШНИ ИСПИТ


ПРИПРЕМЕ СЕ ЗАВРШАВАЈУ ОВЕ НЕДЕЉЕ!
ФОРМИРАМО ГРУПЕ ЗА ДОДАТНИ МЕСЕЦ!

ЗА ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА, КЛИКНИТЕ ОВДЕ:


СВА МЕСТА ЗА МАЛУ МАТУРУ СУ ПОПУЊЕНА!
ХВАЛА ВАМ НА ОГРОМНОМ ПОВЕРЕЊУ!
СРЕЋАН РАД ЖЕЛИМО СВИМ ЂАЦИМА!
+ + +

Школа Питагора = име традиције

ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ

Pripreme za malu maturu Novi Sad
Припреме за матуру Нови Сад

     Изузетно квалитетна образовна делатност, бескомпромисност и истрајност поставили су нас у сам врх образовних институција које се баве едукацијом из разних области. Уживамо огромно поверење наших ученика, као и њихових родитеља, који већ годинама преносе добре вести о нама.

    Током седамнаест година рада, направили смо јединствене програме припремне наставе који помажу нашим ђацима да упишу школу коју желе и који дају изузетно добре резултате, на које смо посебно поносни.

    Ми смо лидери не само у Новом Саду, него и у целој Србији по питању припрема за полагање мале матуре и пријемних испита за факултете. Припреме које смо развили и усавршили у претходних седамнаест година оправдавају поверење огромног броја наших ђака и њихових родитеља.

     На основу искуства од претходних 17 година, можемо да се похвалимо изузетним резултатима које су остварили наши ђаци на полагању пријемних испита за средњу школу, односно, на завршним испитима.

   Припремна настава за полагање ЗАВРШНИХ ИСПИТА – МАЛЕ МАТУРЕ обухвата предмете:

• МАТЕМАТИКА

• СРПСКИ ЈЕЗИК

• ТРЕЋИ ТЕСТ (БИРА СЕ ЈЕДАН ПРЕДМЕТ):

– ФИЗИКА

– ХЕМИЈА

– ИСТОРИЈА

– ГЕОГРАФИЈА

– БИОЛОГИЈА

    Припреме за полагање мале матуре организујемо у унапред договореним терминима. Сваки ученик бира термине који њему одговарају у складу са осталим обавезама. Припремна настава се одвија у малим групама. Групе се формирају пре почетка рада. Такође нудимо могућност појединачне (индивидуалне) припремне наставе.

    По завршетку припрема за полагање мале матуре, сваке године организујемо више пробних тестирања из свих области – математике, српског језика и комбинованих предмета. Такође, пред само полагање организујемо додатне консултације за све ђаке који су прошли наш програм припрема за матурски испит, како бисмо отклонили све недоумице и утврдили научено градиво.

   У циљу што боље психолошке припреме наших ученика за полагање мале матуре, организујемо психолошке радионице и предавања, на којима они уче како да савладају трему и постигну најбоље резултате на испиту.

Припреме трају од 3 до 4 месецa!
Број места је ограничен!
Стога је важно да се јавите НА ВРЕМЕ, уколико желите да се код нас спремите за малу матуру.

УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА РЕЗЕРВИШЕТЕ СВОЈЕ МЕСТО, САМО ПОПУНИТЕ ФОРМУЛАР НА ОВОЈ СТРАНИ, А МИ ЋЕМО ВАС КОНТАКТИРАТИ НА ВРЕМЕ.

Уколико желите, можете нас позвати: