ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ

13

Почели смо са формирањем група за припреме за полагање квалификационих испита за упис у средње школе – мале матуре!

Сваке године организујемо припреме ученика за полагање матурских испита за упис у средње школе, по посебно направљеном плану и програму, који смо развили током година рада и који даје изузетно добре резултате, на које смо посебно поносни. Специјално направљен план и програм омогућава свим полазницима брзо и лако разумевање градива.

На основу искуства од претходних година, можемо да се похвалимо изузетним резултатима које су остварили наши ђаци на полагању пријемних испита за средњу школу, односно, на матурским испитима.
У циљу што боље психолошке припреме наших ученика за полагање мале матуре, организујемо психолошке радионице и предавања, на којима они уче како да савладају трему и постигну најбоље разултате на испиту.

   Припремна настава за полагање пријемних испита – МАЛЕ МАТУРЕ обухвата предмете:

• МАТЕМАТИКА

• СРПСКИ ЈЕЗИК

• КОМБИНОВАНИ ТЕСТ:

– ФИЗИКА

– ХЕМИЈА

– ИСТОРИЈА

– ГЕОГРАФИЈА

– БИОЛОГИЈА

Припреме за полагање мале матуре организујемо свакодневно, у унапред договореним терминима. Припремна настава се одвија у малим групама. Групе се формирају пре почетка рада. Такође нудимо могућност појединачне (индивидуалне) припремне наставе.

По завршетку припрема за полагање мале матуре, сваке године организујемо више пробних тестирања из свих области – математике, српског језика и комбинованог теста. Такође, пред само полагање организујемо свакодневне додатне консултације за све ђаке који су прошли наш програм припрема за матурски испит, како бисмо отклонили све недоумице и утврдили научено градиво.

Припреме трају од 3 до 5 месеци!
Број места је ограничен!
Стога је важно да се јавите НА ВРЕМЕ, уколико желите да се код нас спремите за малу матуру.