ПРИПРЕМЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ

УПИСУЈЕМО 17. ГЕНЕРАЦИЈУ ЂАКА ЗА МАЛУ МАТУРУ!
ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ!

Pripreme za malu maturu Novi Sad
Припреме за матуру Нови Сад

   Сваке године организујемо припреме ученика за полагање завршних – матурских испита за упис у средње школе, по посебно направљеном плану и програму, који смо развили током година рада и који даје изузетно добре резултате, на које смо посебно поносни. Специјално направљен план и програм омогућава свим полазницима брзо и лако разумевање градива.

    На основу искуства од претходних 16 година, можемо да се похвалимо изузетним резултатима које су остварили наши ђаци на полагању пријемних испита за средњу школу, односно, на матурским испитима.
У циљу што боље психолошке припреме наших ученика за полагање мале матуре, организујемо психолошке радионице и предавања, на којима они уче како да савладају трему и постигну најбоље резултате на испиту.

   Припремна настава за полагање завршних испита – МАЛЕ МАТУРЕ обухвата предмете:

• МАТЕМАТИКА

• СРПСКИ ЈЕЗИК

• ТРЕЋИ ТЕСТ (БИРА СЕ ЈЕДАН ПРЕДМЕТ):

– ФИЗИКА

– ХЕМИЈА

– ИСТОРИЈА

– ГЕОГРАФИЈА

– БИОЛОГИЈА

    Припреме за полагање мале матуре организујемо у унапред договореним терминима. Сваки ученик бира термине који њему одговарају у складу са осталим обавезама. Припремна настава се одвија у малим групама. Групе се формирају пре почетка рада. Такође нудимо могућност појединачне (индивидуалне) припремне наставе.

    По завршетку припрема за полагање мале матуре, сваке године организујемо више пробних тестирања из свих области – математике, српског језика и комбинованих предмета. Такође, пред само полагање организујемо додатне консултације за све ђаке који су прошли наш програм припрема за матурски испит, како бисмо отклонили све недоумице и утврдили научено градиво.

Припреме трају од 3 до 4 месецa!
Број места је ограничен!
Стога је важно да се јавите НА ВРЕМЕ, уколико желите да се код нас спремите за малу матуру.