ПРИПРЕМЕ ЗА МАЛУ МАТУРУ

Враћамо се у клупе! Месец додатних припрема!

Драги наши ђаци, вредно сте радили и поред околности које су за све нас нове.

Због пандемије вируса рад у клупама смо морали да заменимо онлајн припремама. Као што знате, нисмо губили време, него смо обезбедили нашим ђацима веома квалитетне припреме за учење преко интернета:

Како бисмо се придржавали плана припрема који је направљен пре ванредне ситуације, два пута недељно објављујемо видео-лекције из српског језика, и два пута недељно из математике. Видео лекције можете да гледате више пута, када год желите и немају временских ограничења.

Након сваке лекције је припремљен тест који се односи на дату лекцију, којим проверавате да ли сте разумели градиво из исте. Одмах након решавања теста можете да видите колико сте бодова освојили и која су тачна решења.

Сваке суботе организујемо часове уживо, како бисте могли да питате шта желите и да Вам се додатно појасне задаци и лекције.

Сваке среде имате могућност да преко Вибера шаљете задатке које не знате, како бисмо их решили.

Према плану, тромесечне припреме из математике и српског језика се завршавају 17.5.

Ако сте неку лекцију пропустили, можете било када да је погледате и да урадите тест испод исте, ако га нисте урадили. Тестови нису временски ограничени.

 

ИМАМО ПОКЛОНЕ ЗА НАШЕ ЂАКЕ! МЕСЕЦ ДОДАТНИХ ПРИПРЕМА!

Одмах по завршетку редовних припрема, од 18. маја, организоваћемо  БЕСПЛАТНЕ ДОДАТНЕ ПРИПРЕМЕ У КЛУПАМА!

Наши ученици ће имати могућност да долазе ЧЕТИРИ ПУТА НЕДЕЉНО на часове математике и српског језика, где ћемо моћи да радимо у клупама! По два пута недељно ће ученици имати часове математике и српског језика, у трајању три недеље, а у четвртој ћемо организовати два пробна комбинована теста за ученике који буду ишли на припреме за тај тест, како би ученици могли да процене своје знање из предмета који се полажу на истом.

Важно је да напоменемо да ћемо наставу организовати уз придржавање мера за спречавање ширења вируса. Просторије и клупе ће се редовно дезинфиковати. Ученици ће морати да донесу своје заштитне маске за лице. Распоред седења ће бити промењен због потребе да се повећа дистанца између ђака.

Уколико неки ученици спадају у ризичну групу и не могу да присуствују настави у учионици или имају друге обавезе, за њих ће бити организована два пробна теста радним данима и онлајн часови из српског језика и математике суботом.

Имамо ЈОШ ЈЕДАН ПОКЛОН за све наше ђаке који су ове године ишли на припреме за малу матуру:

СВАКИ УЧЕНИК ЋЕ ДОБИТИ ПОКЛОН-ВАУЧЕР У ВРЕДНОСТИ 2.000,00 ДИНАРА ЗА БЕСПЛАТНЕ ЧАСОВЕ У ОБРАЗОВНОМ ЦЕНТРУ ПИТАГОРА!

 

НАПОМЕНА:

БЕСПЛАТНЕ ДОДАТНЕ ПРИПРЕМЕ И ВАУЧЕРЕ ДОБИЈАЈУ САМО УЧЕНИЦИ КОЈИ СУ ИЗМИРИЛИ СВЕ ОБАВЕЗЕ И УПЛАТИЛИ СВЕ РАТЕ ЗА ПРИПРЕМЕ!

 

 

ИЗБОР ТЕРМИНА ЗА ПРОБНЕ КОМБИНОВАНЕ ТЕСТОВЕ

УЧЕНИЦИ КОЈИ СЕ У ШКОЛИ ПИТАГОРА ПРИПРЕМАЈУ ЗА КОМБИНОВАНИ ТЕСТ УЖИВО ЋЕ РАДИТИ ДВА ПРОБНА КОМБИНОВАНА ТЕСТА У ПОНЕДЕЉАК 8.6. И У ЧЕТВРТАК 11.6.2020.

Молимо Вас да пажљиво попуните овај формулар и изаберете термин за оба пробна комбинована теста:

РЕЗЕРВАЦИЈА ТЕРМИНА ЗАВРШЕНА.

 

НЕМОЈТЕ ДА СТАЈЕТЕ! РЕДОВНЕ ПРИПРЕМЕ ТРАЈУ ДО 17.5.

Поштовани наши ђаци, молимо Вас да редовно пратите лекције које објављујемо на нашем сајту и после одгледане лекције, ОБАВЕЗНО урадите тест везан за дату лекцију. Сваке СУБОТЕ организујемо часове (консултације) уживо преко интернета, где можете да постављате питања и наши професори додатно појашњавају лекције и задатке које смо радили у тој седмици. Неопходно је да инсталирате апликацију Zoom: https://zoom.us/download
ВАЖНО: У ЧАСОВИМА УЖИВО МОЖЕТЕ УЧЕСТВОВАТИ ИСКЉУЧИВО У СВОМ ТЕРМИНУ, КОЈИ СМО ВАМ ПОСЛАЛИ У МЕЈЛУ.
УПУТСТВО: Сваке суботе у СВОМ термину уђите на линк који смо Вам послали мејлом и укључићете се на час уживо.

 

Кликните на предмет из којег желите да гледате садржај.